De Kleuterbus

In 2015 hebben wij u al eens om hulp gevraagd voor het project ‘De Kleuterbus’. Maar door het overlijden van onze medeboekenier en initiatiefnemer Lambertus Postma en de coronacrisis is dit op de plank blijven liggen. We hebben de draad weer opgepakt en zijn bezig met een artikel en een korte documentaire over het reilen en zeilen van de kleuterbus die jaren geleden de kleuters uit de voormalige gemeente Ezinge naar de kleuterschool in Ezinge bracht. Dit was opgezet en werd onderhouden enkel en alleen door vrijwilligers.

Bent u een van die vrijwilligers of kleuters en heeft u nog materiaal in de vorm van artikelen en/of foto’s, dan zouden wij daar graag gebruik van maken. Ook zijn wij van plan om diverse toenmalige vrijwilligers en kleuters te gaan interviewen. Wie nog materiaal of iets te vertellen heeft (anekdotes en zo) kan contact opnemen boekeniersgarnwerd@gmail.com

Ook zouden wij uw hulp willen vragen bij de zoektocht naar de personen op onderstaande foto’s. U kunt reageren door een mail te sturen naar boekeniersgarnwerd@gmail.com Noteer eerst het cijfer en dan de naam van de persoon bijvoorbeeld: 1 Helmut van der Ploeg of 18 Peter Dorrepaal. Alvast bedankt.

Designed By Joolu Themes